На Довгій хочуть облаштувати "острів щасливих дітей"


В Івано-Франківську продовжується голосування за проекти "Бюджету участі".

Загалом франківці подали 133 ідеї як зробити Івано-Франківськ кращим. Серед них шкільне подвір'я на вулиці Довга, 37, пише Бліц-Інфо.

Вартість проекту - 298770 гривень.

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

На пришкільній території, де діти проводять багато часу, відсутній сучасний, безпечний спортивно-ігровий майданчик, який би міг урізноманітнити їхнє навчання і відпочинок. На даний час територія для майбутнього майданчика майже пуста, на ній ростуть трава і дикорослі  кущі, старенькі деревця, які зацікавлення у дітей не викликають.

Проект спрямований на облаштування сучасного ігрового майданчика на пришкільній  території для навчання, прогулянок та відпочинку дітей.

Мета проекту:

Забезпечити учням школи належні, безпечні умови для змістовного навчання та дозвілля шляхом облаштування сучасного дитячого простору (спортивно-ігрового майданчика).

Покращити естетичний вигляд прилеглої до навчального закладу території.

Результати проекту:

Облаштування сучасного спортивно-ігрового майданчика сприятиме цікавому проведенню прогулянок, підвищенню спортивної підготовки учнів у ненав’язливій ігровій формі, сприятиме розвитку уваги, швидкості реагування та орієнтування завдяки грі в маленький теніс та шахи.

Вуличні тенісні та шахові столи, зручні лавочки, красиві доріжки та ін. створять належні комфортні умови для неформального спілкування та відпочинку дітей на свіжому повітрі.

Проголосувати можна тут. Голосувати можуть лише мешканці Івано-Франківська, або приміських сіл, що відносяться до Івано-Франківської міськради.

До теми: Лабіринт, кабінет Lego та благоустрій: Які ідеї подавали франківці на Бюджет участі

У міському парку може з'явитись зелений лабіринт. Франківців просять підтримати проект

У геріатричному пансіонаті може з'явитись відпочинкова зона. Потрібні голоси

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!