На Коломийщині дідусь згорів у власному помешканні


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

10 січня о 13:30 в селі Великий Ключів Коломийського району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено підлогу. На місці пожежі виявлено без ознак життя тіло власника будинку, 1932 р.н. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

О 17:55 в місті Калуш на вулиці Ринковій виникла пожежа в тимчасовій споруді. Вогнем знищено одяг та взуття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:20 в Івано-Франківську на вулиці Тисменицькій виникла пожежа на горищі житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев'яне перекриття, електричний кабель. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11 січня о 00:14 в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджена підсофітка, дерев’яні двері та частково вікна будинку. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 00:58 в Івано-Франківську на вулиці Дністровській горіло сміття в торговому піднавісі перед входом в центральний ринок. Причина виникнення пожежі встановлюється.