На Прикарпатті правоохоронці затримали трьох осіб, які викрали з кафе дороговартісний одяг


Зловмисникам вдалося непомітно обікрасти одного із відвідувачів розважального закладу міста Бурштин.19- річний парубок і не думав, що посиденьки в кафе закінчаться для нього прикрістю.

Молодик зайшов із друзями в кафе у Бурштині, аби поспілкуватися та відпочити. Поки юнаки приємно проводили час, за сусідній столик підсіли двоє чоловіків та жінка. Новоприбула компанія просиділа в кафе недовго. Як було згодом встановлено працівниками Бурштинського відділення міліції, панянці впала в око шкіряна куртка, що висіла при вході. Переглянувшись із приятелями, жінка подала знак, кивнувши головою в бік гардеробу. Відтак один із молодиків, виходячи з приміщення, непомітно зняв куртку. Його приятелі, щоби не викликати підозри, по черзі покинули кафе.

Потерпілий помітив, що з вішалки пропала його куртка, коли збирався іти додому. Хлопець звернувся до власників закладу, які викликали міліцію. В ході проведення слідчо-оперативних заходів міліціонерам вдалося розшукати зловмисників за гарячими слідами. Тепер крадіям загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.