На Прикарпатті в’язень ковтав голки з метою потрапити за межі виправного закладу


Як повідомляли ЗМІ раніше, не витримавши знущань, у Долинському виправному центрі, ув’язнений намагався покінчити життя самогубством , проковтнувши швейну голку. Насправді ж засуджений в’язень ці дії робив з метою, змінити обстановку і потрапити за межі виправного закладу.

Про це мовилось на прес-конференції управління Державної пенітенціарної служби в Івано-Франківській області, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Як повідомив перший заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області, Роман Кривий ці дії засуджений здійснював вже двічі та робив це так, щоб не зашкодити своєму здоров’ю. 

«Вперше це сталось наприкінці червня 2013 року, вдруге – 14 липня. Засуджений робив усе можливе, щоб не зашкодити власному здоров’ю. для цього голки він помістив у пластиковий контейнер від ампули кулькової ручки. Саме тому лікарі не вбачали підстав для хірургічного втручання та після огляду відправили назад у виправний центр. Адже сторонні предмети вийшли з організму природним шляхом. Свої дії він пояснював, що хотів змінити обстановку та можливо навіть побачитись з дружиною», - стверджує перший заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області.

Наразі, чоловік знаходиться у Долинському виправному центрі під пильним наглядом медичного персоналу. Працівники правоохоронних органів запевняють, загрози життю і  здоров’ю ув’язненого не має.