На Прикарпатті відзначають тиждень сім’ї


Кожен бажаючий може долучитися до просвітницьких заходів, які щодня відбуваються в Івано-Франківську в рамках відзначення тижня сім’ї.

Зокрема, центр свідомого батьківства «Дівія» проводить серію просвітницьких семінарів. Теми прості та знайомі кожному: золоті правила партнерства в стосунках та способи додавання щастя в сім’ї, як проживати емоції, для чого негативні емоції, що додає в життя уміння конструктивно виражати свій стан, практичні поради адаптації новонародженого до умов навколишнього середовища, як мудро виховувати дітей та зберегти з ними дружні стосунки.

Такі заходи необхідні для популяризації сімейних цінностей, підвищення свідомості подружніх пар, допомоги молодим сім'ям в плані виховання дітей, покращення та оздоровлення стосунків в сім'ї, підвищення кількості природніх пологів та пропагування грудного вигодовування.

Як передає кореспондент «Бліц-Інфо», протягом цілого тижня можна буде подивитися виставку малюнків вагітних жінок, дітей, фотоколажі, а також прочитати листи вагітних жінок до своїх майбутніх немовлят.

Тож, для всіх охочих послухати лекції та взятии участь в семінарах, нижче подаємо розклад запланованих подій. Всі заходи відбуватимуться в центрі свідомого батьківства «Дівія» на вулиці Чорновола, 59а.

Вівторок, 13 травня 2014 року

о 17год: практичне заняття «Спеціальна гімнастика для вагітних».

Тренер: Роксолана Нестерак – доцент кафедри внутрішньої медицини, лікар кардіолог І-категорії, інструктор по фізичній підготовці вагітних жінок

о 18год:  інтерактивний семінар «Різка чи пряник, або як виховувати мудро».

Ведуча Ірина Гаргат - практикуючий психолог, психотерапевт, член УСП.

Середа, 14 травня 2014 року

о 18год:  інтерактивний семінар від ведучих жіночої психотерапевтичної студія Цетру свідомого батьківства «Дівія» - «Емоції – барви життя».

Ведучі: Ольга Шологон –практикуючий психолог, арт-терапевт, ведуча жіночої психотерапевтичної студії ЦСБ «Дівія», член УСП та Асоціації практикуючих психологів Івано-Франківської області та Світлана Роїк - практикуючий психолог, психотерапевт, ведуча жіночої психотерапевтичної студії ЦСБ «Дівія», член УСП.

Четвер, 15 травня 2014 року

о 17год: практичнний семінар «Основи м’якої адаптації новонародженого. Практичні поради по догляду за дитиною.

Тренер Наталія Якимчук, лікар акушер-гінеколог, перинатальний психолог, ведуча авторського курсу «На пологи, як на свято».

П’ятниця, 16 травня 2014 року

о 17год: практичнний семінар «Як зберегти по-справжньому близькі стосунки з дітьми». 

Тренер:  Мар’яна Мондик – практикуючий психолог, психотерапевт, дитячий психолог центру свідомого батьківства «Дівія».