Наповнювали елеватор: Стали відомі подробиці загибелі двох прикарпатців під кукурудзою


Правоохоронці встановлюють обставини, а блок, де загинули двоє прикарпатців, зачинено.

У понеділок, 28 жовтня близько 21:20 трапився нещасний випадок на приватному підприємстві у селі Кінашів. Під час проведення роботи по заповненню елеватора зерном, у засипній ямі виявлено двох працівників підприємства, інформує пресслужба Нацполіції в області.

Встановлено, що вході проведення рятувальних заходів, четверо осіб працювали над наповненням елеватора. Опісля одна людина вибралася з ями самостійно, ще одну врятували працівники ДСНС, а двох чоловіків, 62- та 19 років, виявлено без ознак життя.

Як повідомляє прокуратура, потерпілі від фатального випадку офіційно не працевлаштовані на підприємстві, однак неодноразово надавали послуги з прибирання території складських приміщень та току, а також території сушки.

Поліцейські за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 ККУ (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки). Наразі на елеваторному блоці роботи припинені. Обставини встановлюються.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!