Наречена Віктора Павліка розсекретила деталі майбутнього весілля: подробиці


Український співак зовсім скоро піде до вівтаря з обраницею Катериною Реп'яховою, яка молодша від нього майже на 30 років. Дівчина зізналася, що пара планує скромне весілля за межами столиці та вже визначилася, де проведе медовий місяць.

Після понад трьох років стосунків Віктор Павлік зі своїм концертним директором Катериною Реп'яховою наважився офіційно оформити шлюб. До вівтаря пара планує йти влітку. Цей шлюб стане четвертим для українського артиста. Його наречена, яка отримала каблучку від коханого ще 2016 року, сумлінно готується до весільної церемонії, що пройде 10 червня, пише 24 канал

Катерина поспілкувалася з журналістами видання theLime та розкрила деталі майбутнього весілля. Як стверджує наречена, закохані планують скромне святкування у колі найближчих, серед яких не буде зіркових колег її знаменитого чоловіка. 

Це буде європейське весілля без застілля, без тостів, без конкурсів. Буде невелика церемонія і фуршет. Гулянь до ранку не буде. Із знаменитостей нікого запрошувати теж не будемо, мета весілля не в цьому. У цілому все буде скромно і пройде у невеликому колі родичів та найближчих друзів, – розповіла 25-річна Катерина. 

За словами нареченої, весілля відбудеться не в Києві. Проте на питання, чи церемонія пройде в Україні або ж за кордоном, вона відповідати не стала. Місце торжества майбутнє подружжя вирішило тримати в таємниці, але вже запланувало свою романтичну подорож. 

З планами на медовий місяць вже визначилися, але поки не станемо розголошувати. Це буде зовсім нетривала відпустка, тому що вже заплановано дуже багато роботи після весілля,– зауважила Катерина Реп'яхова. 

 

Дівчина зізналася, що вже обрала свою ідеальну весільну сукню. Віктор Павлік побачить вбрання нареченої під час церемонії, як і належить чоловікові за всіма весільними традиціями. 

Катерина запевнила, що на поповнення у молодій родині очікувати таки варто. Вона дуже хоче дитину й не одну. З Віктором Павліком вони вже навіть визначилися з іменами майбутніх нащадків. 

Поки це питання не актуальне, так як спочатку потрібно пережити весілля. А що стосується планів через рік-два, подивимося. Поки не готова відповісти. Якщо бог дасть, буде відмінно. Ми будемо дуже раді, – розповіла дівчина.