Негода на Прикарпатті: Підтоплені сотні будинків та дороги


Сильна злива на Прикарпатті вирувала напередодні ввечері протягом кількох годин.

Понад півсотні будинків досі залишаються підтопленими внаслідок негоди на Прикарпатті. Зокрема рятувальники продовжують відкачувати воду із 62-х господарств в селі Ямниця Тисменицького району, йдеться в сюжеті 5 Каналу.

Сильна злива на Прикарпатті вирувала напередодні ввечері протягом кількох годин. Як наслідок в області затопило більш як три сотні приватних будинків, декілька автомобільних доріг та адмінбудівель – звітують у ДСНС. Зокрема в Івано-Франківському та Тисменицькому районах.

Також через зливу піднявся рівень води в річці Павлівка. Внаслідок цього підтоплені 300 будинків. Натепер повідомляють у ДСНС рівень води стабілізувався. Мобільні групи ДСНС працюють у посиленому режимі.

"Сьогодні вже втретє за місяць затоплені домоволодіння Ямницької територіальної громади. Сьогоднішня стихія за останні рази завдали найбільше шкоди. За останні рази було підтоплено 300 домоволодінь. Спільними зусиллями вдалося надати першочергову ж допомогу жителям нашої громади", – розповідає Роман Крутий голова Ямницької ОТГ.