Окупанти за добу десять разів порушили "тишу", двоє бійців поранені


Російські окупаційні війська за минулу добу десять разів порушили режим припинення вогню, в тому числі один раз - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: зі стрілецької зброї у районі селища Широкине, з великокаліберних кулеметів у районі селища Красногорівка, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі селища Гнутове", - йдеться у повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції українських військових з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі Хутора Вільний, тричі з мінометів калібру 82 мм., БМП-1 та стрілецької зброї у районі населеного пункту Луганське, з великокаліберних кулеметів у районі селища Кримське та двічі з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі селища Травневе.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ двоє військовослужбовців Об'єднаних сил зазнали поранень.

Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

За даними розвідки, 2 лютого двох окупантів було знищено, четверо отримали поранення.

Від початку поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.