Олександр Сич звернувся до прикарпатців та розповів, чому не брав участь у виборах


Голова Івано-Франківської обласної ради, свободівець Олександр Сич зізнався, що за останній місяць переніс дві складні операції та продовжує боротись за життя.

Саме через хворобу націоналіст не зміг брати активну участь у виборчому процесі. Адже заледве може пересуватися. Про це Олександр Сич розповів у зверненні на своїй сторінці у Facebook.

"Та незважаючи на недугу мені небайдуже, що твориться у суспільно-політичному житті країни. І мене непокоїть, як політичні технології примітивного популізму та повзучого московського реваншу послаблюють український табір. 

Всі роки української незалежності три політичні табори боролися і борються за те, яким змістом наповнювати українську державу після падіння СРСР. Це український, прозахідний, ліберальний та промосковський табори. Український прагне, аби держава була не тільки за формою, а й за змістом українською. Щоб в ній домінували принципи національної і соціальної справедливості. Щоб українець був господарем у своїх хаті. Прозахідний, відстоюючи принципи свободи і високих соціальних стандартів, сподівається тільки на Захід. І наскільки схиляється перед ним, що готовий жертвувати нашими національними, християнськими і родинними цінностями. Промосковський хоче знову нас прив’язати до російського імперського воза", - впевнений політик.

На думку свободівця, у боротьбі проти азійсько-московського реваншизму національний та прозахідний табори можуть бути союзниками. Однак, ядром такого союзу можуть бути тільки українські націоналісти. Бо впевнений, що саме націоналісти ніколи не відступляться від своєї мети і ніколи не підуть на компроміси з московським ворогом.

"Я усвідомлюю, що українці втомились за 30-річної боротьби і дуже часто готові свою національну гідність проміняти на відносний спокій і відносну соціальну стабільність. Однак, переконаний, той, хто втратив національну гідність, ніколи не буде мати ані повноцінної свободи, ані хліба і достатку. Тому то й нам треба одночасно боротися за одне і інше. Аби залишатися українцем, аби залишатися господарем у своїй хаті. Аби самому побудувати свою могутню, незалежну, самодостатню  і соціально-впорядковану українську державу. І нам цього ніхто не зробить, окрім нас самих. Ні московські агенти, які зараз облудно тягнуть на себе шкуру опозиційності, ні олігархи, які так же облудно хочуть далі тримати у своїх кишені державну владу. І сьогодні ховаються під новими проєктами, підсовуючи втомленим і довірливим українцям, то ніби нові обличчя, а то видаючи своїх власних слуг за слуг народу. І при цьому тотально пропагують свої проекти через власні телеканали, зомбуючи українців. Пам’ятайте слова Лесі Українки – «Хто визволиться сам, той вільний буде. Хто визволить когось – в неволю візьме».

Я прошу кожного, хто знає особисто мене і довіряє мені - підтримайте список Всеукраїнського об’єднання «Свобода», у якому об'єдналися українські націоналісти задля торжества національної ідеї! І підтримайте кожного кандидата від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у мажоритарних округах! Знаю, що маєте до них зауваження. Повірте, я краще за кожного із вас знаю про їхні помилки і огріхи. Але я знаю, яка їхня жертовність і відданість національній ідеї. І в критичній час саме вони будуть на передньому краї борні. Прийдіть 21 липня на вибори і проголосуйте за №21", - закликав націоналіст.

Як відомо, Олександр Сич балотується до парламенту за списком ВО "Свобода" під номером 8. 

Нагадаємо, ВО “Свобода”, Національний Корпус, Правий Сектор, “Державницька Ініціатива Яроша”, ОУН та Конгрес Українських Націоналістів йдуть на вибори до Верховної Ради спільним списком та будуть у бюлетені під №21.

До теми: Хто від націоналістів буде йти до парламенту на мажоритарних округах Прикарпаття