П'яний франківець, який хотів відкупитися від патрульних, заплатить штраф


31 липня на вулиці Набережна, близько 6-ї години ранку, патрульні помітили автомобіль Опель Астра, який проїхав на заборонений червоний сигнал світлофора.

Інспектори відреагували на правопорушення та зупинили транспортний засіб.Під час спілкування з водієм патрульні замітили ознаки алкогольного сп’яніння в останнього. Даний громадянин також погодився з результатом алкотестера "Драгер", який показав результат 2.78 проміле.

Згодом чоловік кілька разів пропонував поліцейським неправомірну вигоду. На неодноразові попередження інспекторів щодо кримінальної відповідальності за такі дії 31-річний водій не реагував. Він поклав кошти, в сумі 340 фунтів, у службовий автомобіль, де інспектор виносив протокол.

Поліція повідомляє, що за даним фактом були внесені відомості в ЄРДР за ч. 1 ст. 369 КК України. У суді порушник визнав свою провину, щиро розкаявся у вчиненому, тож йому призначили покарання у вигляді штрафу в розмірі шестисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10200 гривень, та конфіскацію коштів, які він пропонував патрульним.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!