Під час пожежі будинку на Рогатинщині обпікся чоловік


Рятувальники ліквідовували пожежі протягом доби. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 21 серпня о 11:07 у місті Городенка на вулиці Зеленій виникла пожежа стайні. Вогнем знищено покрівлю та перекриття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

21 серпня о 12:05 у селі Іллінці Снятинського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено покрівлю та перекриття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 серпня о 16:41 у селі Сваричів Рожнятівського району виникла пожежа газової труби на вводі в житловий будинок. Вогнем пошкоджено стіну. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 серпня о 18:49 у селі Іллінці Снятинського району виникла пожежа літньої кухні та стодоли. Вогнем знищено покрівлю та перекриття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 серпня о 19:32 у місті Івано-Франківськ на вулиці Стуса, 28 виникла пожежа сміття на сходовій клітці житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 серпня о 20:18 у місті Бурштин на вулиці Калуській виникла пожежа сміття на території енергетичного коледжу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 серпня 20:28 у місті Городенка на вулиці Крушельницької виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 серпня о 20:56 у селищі Осмолода Рожнятівського району виникла пожежа допоміжної споруди на території колишнього монастиря «Скит Святого Апостола Андрея». Вогнем пошкоджено споруду. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 серпня о 02:56 у селі Верхня Липиця Рогатинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено житловий будинок. На пожежі отримав опіки обличчя та руки власник. Причина виникнення пожежі встановлюється.