Помер десятирічний франківець, якого у боротьбі з раком підтримували українські зірки


Перестало битися серце 10-річного франківця Станіслава Юрченка, який боровся з пухлиною головного мозку.

Наприкінці минулого року у хлопчика виявили Гліобластому 4G. Дитина перенесла кілька операцій та складне лікування, але хвороба виявилась сильнішою. Про це в мережі повідомила мама хлопчика Лідія Юрченко.

Вчора ми попрощалися з нашим хлопчиком. Лікування не допомагало, але ми щиро вірили і боролися до кінця. Вірили, що напишемо хороші новини і ця віра приносила нам спокій навіть в найтяжчі моменти. Дякуємо всім вам за вашу любов, підтримку, віру та участь в нашому житті. Згадуючи ці 10 місяців боротьби, ще раз хочу подякувати тим, хто дарував Станіславчику посмішку... Любіть своїх дітей, даруйте їм посмішки, обійми, навчіться розуміти їх та поважати їхню думку. Цінуйте те, що у вас є і ловіть моменти кожної миті вашого життя. Не відкладайте своє щастя за завтрашній день, а бутьте щасливі сьогодні..., - написала мама.

Нагадаємо, в лютому відомий телеведучий Дмитро Комаров підтримав хлопчика і побажав йому вірити в себе. Окрім того співак Дзідзьо надіслав Станіславу Юрченко відео зі словами підтримки