Правоохоронці розшукали зловмисника, який обікрав трьох мешканців Івано-Франківська


Оперативники Івано-Франківського міськвідділу міліції розшукали зловмисника, який на протязі кількох днів обікрав трьох мешканців обласного центру

Безробітній 19-річний франківчанин шляхом злому водійських дверей обікрав дві автівки. Спочатку до рук злодія потрапила магнітола із автомобіля «ВАЗ-2106», відтак за перевіреною схемою із автомобіля «Volkswagen‎» викрав електрокомпресор для підкачки коліс та набір шестигранних ключів.

При вчиненні крадіжок з автомобілів молодику «впав в око» й чорно-сірий моторолер, що був запаркований біля одного із житлових будинків по вулиці Кармелюка. Юнак через злодійську запопадливість спокусився і поцупив ще й двоколісник. Господар транспортного засобу відлучився буквально на кілька хвилин, а коли повернувся змушений був зателефонувати на «102», щоб повідомити про крадіжку.

Всі викрадені речі зловмисник планував продати, однак здійсненню його планів завадили працівники карного розшуку міськвідділу міліції.

На сьогодні відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження за крадіжки чужого майна. Проводиться перевірка на причетність його до скоєння аналогічних злочинів, адже хлопець вже раніше судимий за крадіжки та грабіж.

А міліція звертається до громадян, щоб не легковажили щодо схоронності свого майна і не залишали свої транспортні засоби без оснащення надійнимипритиугонними пристроями, або ж під наглядом. Пам’ятайте, злочинність легше профілактувати, ніж розкрити.