Прикарпатські викладачі навчаться застосовувати методи неформальної освіти


У червні розпочинається програма “Youth and education” для прикарпатських вчителів, викладачів та студентів, а також усіх, хто цікавиться методами неформальної освіти освіти.

Основною тренеркою програми стане Олеся Архіпова — тренерка і фасилітаторка з досвідом проведення понад 150 тренінгів на тему критичного мислення, демократії і прав людини.

Крім того тренерами проекту стануть експерти у сфері освіти з Івано-Франківська, Львова та інших українських міст. Перший воркоп програми розпочнеться вже завтра 12 червня і триватиме до 14 червня.

Під час нього учасники й учасниці дослідять процес отримання знань та навчаться робити його ефективнішим. На другому воркшопі, з 3 по 5 серпня, експерти з освіти розкажуть їм про свій досвід впровадження дієвих освітніх практик. Спираючись на нього, учасники
та учасниці розроблять освітні проекти, найкращі з яких будутьтпрофінансовані в межах освітньої програми “Youth and education”.

На третьому воркшопі, з 2 по 10 жовтня випускники попередніх двох дізнаються про світові тренди формальної і неформальної освіти, отримають навички стратегічного менеджменту та фінансового планування, що допоможуть надалі реалізовувати освітні проекти.