Прикарпаття зіграло в нічию з Рухом


У дебюті поєдинку "Прикарпаття" отримало черговий привід нарікати на арбітра, який призначив пенальті у ворота івано-франківців - вже у третьому матчі поспіль, і знову за рівного рахунку.

Але Назар Вербний з 11-метрової позначки не зумів переграти Івана Піцана, котрий настільки надихнув своїх партнерів, що ті вже до середини першого тайму були попереду - 0:2.

Спочатку на 7-й хвилині Богдан Оринчак більярдним ударом вразив дальній кут, а згодом Юрій Копина грубо обрізався в центрі поля, що призвело до гольового удару  Романа Борисевича з меж штрафного майданчика. Вивів партнера на ударну позицію Роман Барчук, який перехопив м'яч після обрізки суперника.

Але втримати перевагу у два м'ячі до перерви підопічним Володимира Ковалюка не вдалося. На останній компенсованій до першого тайму хвилині після пресингу у центрі Вербний промчав правим флангом, навісив на дальню штангу, звідки Юрій Копина головою відправив м'яч у сітку воріт, забивши "гол у роздягальню" - 1:2.

Цей гол надихнув господарів, і другий тайм "жовто-чорні" провели набагато краще за перший. На 69-й хвилині підопічні Леоніда Кучука зуміли зрівняти цифри на табло. Вербний прострілив зі штрафного, воротар гостей не зміг зафіксувати м'яча, який відскочив від газону, а першим на добиванні виявився той же Копина, який сповна скористався таким "подарунком" та оформив дубль - 2:2.

У час, що залишився, гравці "Руху" навіть змогли забити переможний м'яч, але боковий арбітр зафіксував офсайд на 77-й хвилині. Наприкінці поєдинку суперники обмінялися небезпечними моментами, ледь не забив довгоочікуваний м'яч іменинник Ігор Худобяк, однак у підсумку цікаве західноукраїнське дербі переможця не виявило і завершилося бойовою нічиєю 2:2.