Ремонт з нуля у новобудові


Коли перший крок до омріяного дому зробили і квартиру куплено, пора планувати ремонт.

Аналітичний центр blago developer проаналізував, скільки і які витратити чекають на власників квартир.

Почнемо з того, що зазвичай забудовники здають житло з типовою або чорновою обробкою. При другому варіанті власник квартири має можливість повністю продумати як виглядатиме його дім, починаючи від розміщення розеток і світла та закінчуючи меблями. Фактично людина сама визначає де і як стоятимуть меблі, не підлаштовуючись під існуючі умови. 

За словами фахівців, повноцінно відремонтувати квартиру у новобудові може обійтися мешканцям приблизно у 25-30% її вартості. Середня загальна ціна ремонту двокімнатної квартири у новобудові без меблів зараз на Прикарпатті складає 6 тисяч доларів. Ця сума є меншою ніж роботи ремонт у старому приміщенні. Пояснюємо чому. 

Зараз у чималої кількості будинків вторинної нерухомості закінчується термін експлуатації: більшість потребують реконструкції, а деякі знесення. Проте, на ринку можна знайти і досить непогані варіанти за доступною ціною.

А тепер перейдемо до ремонту. Зі старим житлом новим власникам дістаються давні проблеми. Мова йде про тепло -, водо- та газові комунікації. Готуйтесь їх замінювати або перевірити на справність. 

Якщо попередні господарі не надто турбувались про стан квартири, то змінювати потрібно буде підлогу та плитку у ванній кімнаті, фарбувати стіни або демонтовувати старі шпалери. Повна заміна комунікацій і демонтаж чужих ремонтів може коштувати як половина ремонту у новобудові. А в новозбудованій квартирі можна одразу приступати до ремонту. 

Експерти зазначають, щоб житло не стало проблемою, а було теплим домом, потрібно зважити скільки зусиль ви готові прикласти для його облаштування, яким хочете бачити та скільки готові у нього інвестувати коштів, і лиш тоді обирайте свою нову нерухомість. 

Якщо ремонт квартири нові мешканці здатні змінити самостійно, то те що стосується екстер’єру будинку та внутрішнього двору буде не під силу. Проектуючи нові житлові комплекси девелопери дбають також про прибудинкову територію: місця для відпочинку, наявність паркінгу, дитячих та спортивних майданчиків, велодоріжок, зручний та красивий хол, систему безпеки та сучасний ландшафтний дизайн. Купуючи квартиру на вторинному ринку будьте готові, що існуючий стан прибудинкової території змінити буде непросто.

Купити квартиру від надійного забудовника blago developer можна у Містечку СоборнеЖК Comfort ParkПаркова АлеяManhattanMain HouseАвторськийкомплексі елітних апартаментів Parus та Royal Hall.