Що прикарпатці думають про анонсований телеміст з РФ


Російський пропагандист Дмитро Кісельов анонсував на 12 липня проведення телемосту “Треба поговорити”, який відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne.

На анонсований телеміст відразу відреагували об’єднані націоналісти і дали добу президенту України Володимиру Зеленському на те, щоб він "адекватно відреагував" на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу "Росcия 24" та пропагандистами з телеканалу NewsOne.

Сьогодні секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк заявив, що відомство напрацьовує рішення щодо планів російських пропагандистів провести "телеміст" "Потрібно поговорити".

"Розмова" з окупантами викликала хвилю обурення в соцмережі, інформує Бліц-Інфо.

Реванш профінансованих Кремлем промосковських сил, усіх тих колишніх регіоналів, комуняк і новітніх малоросів, не чекає виборів. Вони вже розпочали наступ на здобутки Революції Гідності - українізацію, декомунізацію та люстрацію. Вони хочуть роздерибанити українську землю, а тепер вже і національний інформаційний простір разом з їхніми телемостами з окупантом. Тому виходимо усі на акцію протесту",- закликав Олег Тягнибок.

"І вже скоро ми зможемо «поговоріть» з братьямі. У нас війна, росія вбиває наших хлопців і дівчат, а ми будемо говоріть!",- пише учасниця АТО і журналістка Наталя Коцкович

"Про що говорити на телемості?! Нестерпні тарифи? Пів вареника? Коли за кожного загиблого героя, за тисячі поранених, скалічених, позбавлених дому, коли за кожного з наших загине тисяча їхніх, коли будуть відшкодовані в стократному розмірі збитки, так, щоб діти ВПО могли вивчитися в Оксфорді, тоді може мої внуки погодяться почути від них "тепер вже вибачте нас". До цього часу #всракуваштелеміст",- обурюється Марія Римар.

"На грузинському ТБ ну занадто грубий привіт Путіну передали, але таким має бути телеміст з Рашкою будь-якої здорової людини", - переконаний журналіст Roman Turiy.

"Антиукраїнський пропаґандист із РФ Дмітрій Кісєльов анонсував на 12 липня цього року телеміст медведчуківського телеканалу NewsOne із російським пропаґандистським державним телеканалом «Россия». Ну що ж, коктейль Молотова, так коктейль Молотова…",-  пише Микола Лазарович

"Якби вони усі на підводному човні говорили - ми б послухали і допомогли відчинити віконечко для свіжого повітря" ,- пропонує Василь Ваньчук.

"Грьобаний ньюз-ван буде невдало косити під кацапський акцент і шаркати ножкою перед кацапськими ведучими. Говоруни кончені", - обурюється Вадим Бойко

"Не всіх українців можна ранити ворожою кулею, але Росія і Путін прагнуть добратися до кожного з нас. Найкращим інструментом такої боротьби є ЗМІ. #намнемапрощоговорити",- пише Роман Ткач.