Справа Гаркота: Суду вдалося увімкнути тільки два відео, решта чомусь не відкривалася


Сьогодні, 17 жовтня, суд продовжив досліджувати докази по справі екс-директора департаменту містобудування та архітектури Олега Гаркота. Нагадаємо, що на минулому засіданні почали дивитися відео, проте з цим не дуже вийшло.

Цього разу було те саме. У суді мали оглянути кілька дисків та флешок. Але вдалося увімкнути тільки два відео, решта чомусь не відкривалася, повідомляє "Репортер".

«Що ж ви такі диски до суду відправляєте, які не відкриваються?», – спитав суддя Дмитро Руденко. Прокурор відповісти не зміг.

Два відео таки вдалося відкрити. Одне, як сказав прокурор, мало містити запис зустрічі потерпілого Віктора Ломея та Петра Сливанюка (свідка, який передавав гроші Ломею). Проте, на жаль, ввімкнули те відео, яке суд переглянув минулого разу. Як так сталося ніхто пояснити не зміг.

Друге відео було дуже маленьке і весь час хиталося. Ймовірно Ломей записував його «кишеньковою» камерою. Виглядало, що запис відбувався у кабінеті Олега Гаркота.

На жаль, видно було мало. Адже ноутбук був розвернутий між суддею та залом. І можна було тільки здогадуватися. А чути взагалі нічого не було. «Чого ж ви так готувалися слабо?», – питав суддя…

Вирішили зробити перерву на кілька годин і дати можливість прокуратурі краще підготуватися. Після перерви обіцяють, що переглянуть три флешки та один диск. Але чи можна назвати те, що відбулося переглядом?