Студенти-медики зібрали понад 10 тисяч гривень на лікування маленького франківця


Днями студенти-медики провели благодійний медичний форум. На події обговорювали депресію, життєві трикутники та інші цікаві теми. Захід відбувся за підтримки проєкту Promprylad, організували подію учасники студентської організації UMSA в рамках проєкту Medme.

За словами керівниці заходу, студентки третього курсу Христини Лікар, цей форум став підсумковою подією циклу лекцій і зустрічей, що проходили упродовж півроку і знайомили студентів та інших зацікавлених відвідувачів із питанням психічного здоров’я, інформує прес-служба ІФНМУ.

Одна зі спікерок форуму, доцент кафедри психіатрії, наркології і медичної психології ІФНМУ Олена Пітик розповідала про депресію та як з нею жити. 

Захід був благодійний. Організатори заходу вдячні всім, хто долучився до збору коштів на лікування однорічного Костика Ерстенюка. Разом з активом команди  фестивалю Holifest-2019 волонтери медичного форуму передали мамі хлопчика Мар’яні Ерстенюк  10 тис. 330 грн.

Нагадаємо, хлопчик вже рік бореться з важкою недугою – лімфангіома шиї та органів грудної порожнини зі зміщенням. Під час складної операції пухлину частково видалили. Проте попереду тривале лікування.

Реквізити для перерахунку коштів:

ПриватБанк:4149629382156594 (Одержувач – Мар’яна Ерстенюк).