TEDxIvanoFrankivsk: Відомий бізнес-аналітик Ігор Сусяк покаже свою "іншу сторону"


Ігор Сусяк - бізнес-аналітик, проектний менеджер, інтегратор СРМ та BPM систем. За плечима Ігоря 19-річний досвід підприємницької роботи.

На сторінці TEDxIvanoFrankivsk‎ організатори познайомили з черговим спікером п’ятої конференцї.

Ігор Сусяк - засновник трьох різнопланових компаній, які займаються ІТ, виробництвом та надають сервісні послуги, волонтер Франківського Півмарафону, Теплого Міста, TEDxIvanoFrankivsk. Поміж тим, Ігор Сусяк є дауншифтером, веде лекції по бізнесу і був спікером #TEDxUzhgorod та #TEDxUABS.

"Для нього “інша сторона” - це не тільки те, хто ми є, а ще й неочікувані ситуації і втрати. Як це можна передбачити і зробити для себе певні висновки, Ігор розкаже вже 15 червня в Університеті Короля Данила", - йдеться в дописі.

Читайте також: Спікер TEDх Наталка Найда: Я створюю роботу, якої мені не давав ринок

Нагадаємо, TEDxIvanoFrankivsk 2019 стане п’ятою конференцією в Івано-Франківську. Цьогоріч відомі спікери розкриють учасникам свою "іншу сторону" (Other Side).

Головна подія літа відбудеться 15 червня у приміщенні Університету Короля Данила (вул. Коновальця, 35). Ціна квитка на конференцію - 600 грн і буде зростати. Діють знижки на групові квитки. Придбати можна тут

До теми: П'ята конференція TEDxIvanoFrankivsk відкриє "іншу сторону" відомих спікерів