Тіна Кароль виконає гімн України на Ході Гідності


У День Незалежності України в Києві відбудеться Хода Гідності. На запрошення президента Володимира Зеленського Гімн України під час урочистостей 24 серпня виконає відома франківка, поп-діва Тіна Кароль.

Саме Тіні Кароль довірили право виконати Гімн України під час Ходи Гідності до Дня незалежності, яка пройде 24 серпня в Києві, пише Максимум.

В Instagram-stories співачка опублікувала відео репетиції та поділилась, що буде надзвичайно щаслива перебувати в цей історичний момент з президентом Володимиром Зеленським.

"Звучати, надихати, пишатись нашим президентом і Батьківщиною", – наголосила Тіна. Також Кароль додала, що "сусіди раді" її репетиції, яку вона, вочевидь, проводила вдома.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський скасував військовий парад на День Незалежності, а зекономлені 300 млн грн вирішив виплатити військовим як премії. Замість параду в столиці відбудеться Хода гідності за участю глави держави. На урочистостях 24 серпня, окрім Тіни Кароль, виступить також ONUKA, а саунд-продюсер Євген Філатов (The Maneken) спродюсує музику до однієї з частин урочистої події. У Ході гідності візьмуть участь і відомі оперні співаки, а спеціальним гостем події стане композитор Мирослав Скорик.