У франківській гімназії хочуть зробити тренувальний веломайданчик


У понеділок, 22 квітня, в Івано-Франківську стартувало голосування за проекти бюджету участі.

Загалом франківці подали 133 ідеї як зробити Івано-Франківськ кращим. Серед них тренувальний веломайданчик від Велошколи Івано-Франківська в Гімназії №3, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Вартість проекту - 196600 гривень.

Перший тренувальний веломайданчик в Івано-Франківську, який дозволяє освоїти практичні навички їзди на велосипеді та змоделювати рух з дотриманням правил дорожнього руху на дорозі. 

Читайте також: У міському парку може з'явитись зелений лабіринт. Франківців просять підтримати проект

Мета проекту:

Щороку збільшується кільікіть велосипедистів в Івано-Франківську, які є повноцінними учасниками дорожнього руху. Ми хочесо створити перший навчальний майданчик в Івано-Франківську, на який буде нанесена дорожня розмітка, схема руху, умовно візуалізована проїзна частина вулиць. За допомогою майданчика викладачі Велошколи на практиц зможуть пояснювати учням правила дорожнього руху, давати їм практичні заняття, моделюючи руальні умови руху на велосипеді на дорозі.

Результати проекту: 

Підвищити рівень вело-культури та рівень знань правил дорожнього руху у велосипедистів-початківців. Заняття на тренувальному веломайданчику дозволять освоїти практичні навички їзи на велосипеді. Цим самим зацікавити і залучити більшу кулькіть молоді поміж школярів віком від 24 до 17 років до пересування на найбільш екологічному виді транспорту - велосипеді.

Проголосувати за проект можна тут.

До теми: Лабіринт, кабінет Lego та благоустрій: Які ідеї подавали франківці на Бюджет участі

Голоси для проекту Бюджету участі збиратиме мобільний ЦНАП

Франківців закликають підтримати проект створення юридичного телебачення

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!