У Коломиї оголосили триденну жалобу у зв'язку із загибеллю підполковника Тараса Сенюка


У зв'язку із загибеллю підполковника Тараса Сенюка, командира батальйону 95-ї бригади ВДВ, який захищав незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, брав участь в антитерористичній операції, на території Коломиї і Коломийського району оголошено триденну жалобу. 5, 6 і 7 червня.

У ці дні на всій території Коломийського району приспускають Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Скасовано всі розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внесено відповідні зміни до програм теле і радіопередач, пише НТК

Звернення міського голови Коломиї: 

3 червня 2014 року зранку, біля міста Слов’янськ, загинув наш земляк – командир батальйону 95-ої Житомирської аеромобільної бригади, підполковник Сенюк Тарас Михайлович, 1980 року народження. 

Сенюк Тарас закінчив Коломийську ЗОШ № 6 з золотою медаллю, у 2001 році з відзнакою закінчив Одеський інститут Сухопутних військ. 

Професійний військовослужбовець, виконував миротворчу місію в Іраку та Югославії, побував у багатьох гарячих точках. 
Від коломийської громади висловлюю глибоке співчуття родині загиблого Героя, який віддав своє життя за те, щоб Україна залишалася вільною та єдиною. 

В зв’язку з цим, 5-7 червня, в місті оголошені Днями жалоби за загиблим. 
В дні жалоби на всій території міста: 

- приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів місцевої влади, державних і комунальних підприємств, установ і організацій; 
- відмінити розважально-концертні заходи, внести відповідні зміни до програм теле- та радіо передач. 

Вічна пам’ять, слава нашим захисникам! 

Слава Україні! Героям слава! Міський голова Ігор Слюзар

101-р.jpg

ScanImage001.jpg