У мерії розповіли про проблеми на місцевих ринках


В Івано-Франківську функціонують 13 офіційних ринків та два – не офіційних.

Про це на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами,  у місті  офіційно є 13 офіційних ринків та два – не офіційних. А саме, ринок на Вовчинецькій та ринок «Анатоль», який працює тільки у неділю. З офіційних – це ПП «Керен» на Тролейбусній, ТЗОВ «Торговий центр» на Дністровській, ТЗОВ «Аксіома» - вулиця Коновальця, ПП «Вотум» - вулиці Короля Данила та Пулюя, ТЗОВ «Траян» на вулиці Старозамковій, ТОВ «Мальва» - вулиця Новгородська та інші.

«Велика проблема, що немає смітників на ринках, тож вони викидають сміття на інші території», - зазначив Смушак.

Він додав, що раніше на вулиці Заклинський було багато сміття через те, що туди його зносили із ринків.

«Дуже гарно облаштований ринок на вулиці Короля Данила. Однак, у нас є багато ще ринків, які варто привести до порядку», - наголосив головний комунальник.

Також Смушак розповів, що у місті є багато місць стихійної торгівлі. А саме, на вулиці Шпитальна, Івана Павла ІІ, Тролейбусна, Тичини, Дністровська, Вовчинецька, Мазепи біля «Сільпо» та біля центрального універмагу.

Загалом за його словами, на кожному ринку є певні проблеми, які потрібно вирішити.

Водночас міський голова Руслан Марцінків наголосив, що в першу чергу – це відсутність туалетів та умивальників. Адже завдяки цьому розноситься антисанітарія.