У прикарпатців накопичено 15 млн грн на бонусних рахунках


На Івано-Франківщині продовжує активно збільшуватися кількість партнерів - учасників програми «Бонус Плюс» від ПриватБанку, що надають індивідуальну знижку клієнтам у вигляді бонусу.

Майже 15 млн грн на бонусних рахунках клієнтів ПриватБанку на Прикарпатті накопичено з початку року.

«Оплачувати покупки картками ПриватБанку не тільки зручно, а й вигідно. Щоб розраховуватися бонусами, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з бонусного рахунку, – каже Вітор Кущак, керівник напрямку розвитку программи «Бонус Плюс» в Прикарпатському РУ ПриватБанку. – В нас вже понад 250 тис. клієнтів, які активно користуються програмою «Бонус Плюс», а це означає, що практично за кожну покупку наші клієнти зможуть отримувати грошові бонуси від наших партнерів і витрачати їх в цих же магазинах».

“Бонус Плюс” – це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині, який є учасником програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь у програмі “Бонус Плюс”.

Де і як витратити накопичені бонуси, а також перелік всіх партнерів – учасників програми «Бонус Плюс» у Івано-Франківській області, можна дізнатись на сайті банку bonus.privatbank.ua.

На сьогодні на Івано-Франківщині близько 1500 торгових точок є партнерами програми лояльності «Бонус Плюс», а сума нарахованих бонусів досягає 15 мільйонів гривень. Стати партнером ПриватБанку може кожен бажаючий підприємець з різноманітним сегментом послуг. З інформацією, як стати партнером, можна ознайомитись у будь-якому відділенні ПриватБанку.