У жовтні вийде книжка Ірини Пушкарук «Psycho значить Душа»


Вже у жовтні вийде книжка Ірини Пушкарук «Psycho значить Душа» від франківського видавництва Discursus

Це книжка історій, у яких оживають задавнені страхи та комплекси і здійснюються мрії. Нелегкі стосунки з чоловіками та світом, трохи любові, пристрасті, божевілля, смерті та народження. Це історії про те, як відшукувати себе, а головне — свою душу, йдеться на сторінці видавництва.

Ірина Пушкарук народилася в Івано-Франківську. В 2007 р. закінчила з відзнакою магістратуру Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника за спеціальністю «Психологія». У 2008 р. здобула другу вищу освіту за спеціальністю «Фармація» в Національному фармацевтичному університеті (м. Харків). У 2016 році закінчила навчання у «Першій Київській школі психотерапії» за напрямком «психоаналіз». У 2018 році захистила кандидатську дисертацію і отримала вчений ступінь кандидата психологічних наук.

Після закінчення університету і дотепер працює у сфері освіти. Займається приватною психологічною та психотерапевтичною практикою. Нині живе в Коломиї Івано-Франківської області. Одружена, виховує двох чудових дітей, хлопчика і дівчинку.

Писати поезію почала ще в школі, але більш серйозно зайнялася літературною творчістю у студентські роки. Перші поетичні твори надруковані в журналі «Перевал» (1’2003). Тоді ж почала писати і прозові настроєві нариси та етюди. Казки та оповідання з'явилися, коли письменниця вже серйозно займалася психологією та навчалася на психотерапевта.

Ірина Пушкарук любить життя і вірить в те, що Дива в цьому житті точно можливі, от тільки вони не відбуваються так, як у казках, а їх потрібно створювати для себе самотужки. А вміння помічати, приймати і дякувати за те, що пропонує нам щедрий і відкритий Всесвіт, - це одне з найважливіших умінь, щоб творити ці Дива!

До 20 жовтня триває передпродаж книжки Ірини Пушкарук «Psycho значить Душа» за акційною ціною 100 грн. Після 20 жовтня звичайна ціна книжки буде 120 грн. Примірники, замовлені під час передпродажу, будуть надіслані після 20 жовтня.