В Долині відбудеться фестиваль гумору та сатири


Долина давно прагне здобути звання медової столиці Карпатського краю, але саме Фестиваль гумору і сатири вважається найбільшою інновацією у сфері подієвого туризму.

Фестиваль включає в себе підсумковий концерт переможців декількох заходів: фестиваль гумору і сатири для найменших жителів міста “Весела копичка”, конкурс сатиричного рисунку “Джмелик” а також конкурс сатиричної фотографії з однойменною назвою “Весела копиця”.

Проходити Фестиваль буде протягом двох днів за участі запрошених карикатуристів з різних країн Європи та України, зокрема. Організатори запрошують глядачів та учасників на різні локації – створення арт зони “Карикатура на Медовій алеї”, аукціон “Купи рисунок – подаруй надію”, флешмоб “Мурал у Долині”, підсумковий концерт переможців попередніх етапів “Веселої копиці” та запрошених гумористів.

Для жителів та гостей міста передбачена насичена програма. Дитяче свято, гумористична олімпіада, вистава-комедія, кінотеатр під відкритим небом, майстер-класи запрошених карикатуристів – все це чекає на гостей Фестивалю гумору і сатири у Долині.

Де: м. Долина

Коли: 5-6 жовтня

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!