В Instagram з'явиться можливість ставити історії на паузу


Розробники Instagram часто додають нові функції в додаток. Однією з цікавих нових функцій, над якою працює компанія Facebook, є можливість призупинення історій.

Як тільки ця функція стане доступною для широкого загалу, користувачі зможуть призупинити історію. Це буде корисно для тих, хто хоче дивитися історії Instagram протягом більш тривалого періоду часу. Крім того, користувачі зможуть призупиняти історії на стільки, скільки захочуть, пише 24 канал.

Для того, аби поставити історію на паузу достатньо буде натиснути на історію та потримати протягом секунди. Після цього історія зупиниться і ви зможете, приміром, прочитати текст, який міститься на відео або фото.

Зауважимо, ті, хто використовує WhatsApp, вже знайомі з цією функцією. Зупинити історію в додатку можна дотримуючись такого ж принципу.

Раніше користувачі Instagram мали можливість призупинити відтворення історії, утримуючи палець на зображенні чи відео. Нова функція позбавить від необхідності постійно тримати палець на дисплеї смартфона.

Наразі функція проходить тестування та доступна обмеженій кількості користувачів. Про дату появи нової можливості наразі нічого не повідомляється.