В Івано-Франківську буде своє вуличне піаніно


У суботу, 17 травня, у рамках фестивалю вуличної музики у Івано-Франківську представлять вуличне піаніно, яке організатори заходу подарують франківчанам.

Разом з містами восьми країн світу Івано-Франківськ візьме участь у міжнародній ініціативі, заснованій у Литві в 2007 році.

Ключовим інструментом свята стане фортепіано, яке буде спеціально розмальоване та символізуватиме започаткування традиції Дня Вуличної Музики в нашому місті. Усі охочі зможуть демонструвати свій талант і у цей день, і в майбутньому, оскільки інструмент оселиться на площі Міцкевича в Івано-Франківську на весь теплий сезон. Проте одним піаніном не обійдеться - на черзі ще один такий арт-об’єкт, деталі якого розповімо згодом, цю ініціативу організатори планують підтримувати і продовжувати. 

Приєднуйтесь до проекту Вуличних піанін в Івано-Франківську на фейсбуці Play Me, I’m Yours, щоб слідкувати за усіма подіями проекту. Наразі у спільноті шукають волонтерів з художнім хистом, які б яскраво розмалювали музичні інструменти. Допомогти проекту із цим можна ще сьогодні, 15 травня, до 15:00 години.

Репортер