В Івано-Франківську обурений пішохід стрибав по автомобілю


В Івано-Франківську проблема паркування автотранспорту не нова. Автовласники скаржаться на відсутність місць для паркування. Пішоходи обурюються паркування автомобілів на тротуарах та пішохідних переходах.

Останнім часом іванофранківцям не вистачає терпіння і вони пробують боротися з авторагулями власними методами. Це підтверджує факт, свідком якого став житель обласного центру Євген Романиця. Про це він написав у групі «Стоп рагуль у Франківську» у Фейсбуці.

Згідно повідомлення, на площі Міцкевича в самому центрі Івано-Франківська водій припаркував свій Nissan Almera на тротуарі. Обурений рагулізмом власника автомобіля, пішохід з-заду вистрибнув на автомобіль, пройшовся по даху і зіскочив на капот.

«Вчора став свідком події, яка мене не здивувала, а навпаки – обурила. Біля парку Міцкевича на тротуарі, хтось гарненько припаркував Nissan Almera. І от, переходжу я дорогу і бачу як на авто ззаду вистрибує якесь, даруйте ЧМО,потім стрибає на дах, а потім на капот. ЧМО було одягнене в світло кавову куртку і сині джинси, обличчя, нажаль, розгледіти не встиг. Наслідки паркуру можете розгледіти на фото. Як би там не було, це все ж таки пошкодження майна, яке тягне за собою кримінальну відповідальність», - пише Євген Романиця та додає фото.