В Івано-Франківську правоохоронці затримали жінку, яка здала в оренду для проституції неповнолітню дівчину


Співробітники управління карного розшуку обласного УМВС затримали в Івано-Франківську 36-річну жінку, яка здала неповнолітню дівчину в піврічну «оренду» для зайняття проституцією.

Як повідомляє АП, мати двох неповнолітніх дітей торгувала косметикою, а «за сумісництвом» займалася сутенерством, тобто організовувала для чоловіків сексуальні втіхи. Дистриб’ютор здебільшого розраховувалася з повіями косметичними засобами. А чого ж, непогана схема: підприємлива пані отримувала від клієнтів гроші, а жінкам збувала свій крам. Цього заробітку, мабуть, видалося замало, бо жіночка домовилася з мешканцем обласного центру про те, що вона здасть в оренду на півроку знайому дівчину. Спочатку хотіла отримати за свої послуги 20 тисяч гривень, але зійшлися на десяти. 

Після того, як біля одного з торгових центрів міста чоловік передав дистриб’ютору домовлену суму, в оборудку втрутилися оперативники. Проти жінки відкрили кримінальне провадження за торгівлю людьми, що відповідно, до законодавства, передбачає позбавлення на строк від трьох до восьми років. Наразі для неї обрано запобіжний захід – домашній арешт.