В Івано-Франківську водій з битою накинувся на дівчину-пішохода


У четвер ввечері, 31 січня у Пасічній водій ледь не збив дівчину на пішохідному переході, а потім ще накинувся на неї з битою.

Про це Катерина Котович написала на своїй сторінці у мережі Facebook, опублікувавши відео.

Вона розповіла, що переходила дорогу на зелене світло світлофора поблизу зупинки, коли недалеко від неї різко зупинився автомобіль. На це вона налякалась і крикнула: «Куди їдеш?» На це водій почав агресивно кричати щось у вікно і розмахувати руками.

"У відповідь я показала фак і пішла дальше. Втім вслід почула жахливу лайку зі сторони водія. Йшовши тротуаром, я зауважила, що водій обігнав мене і зупинився на повороті вулиці Витвицького. Це був якраз перший поворот до якого я направлялась. Він вийшов з машини і чекав на мене. Я включила камеру, бо замітила у його руці біту", - зауважила Катерина.

Коли дівчина підійшла до водія почула жахливі погрози у свою сторону. Крім погроз водій автівки замахнув битою перед її обличчям лаючись.

Котович наголосила, що вже написала відповідну заяву у поліцію.

Водночас у спільноті "Фарнківські теревені" водій Василь Струк пояснив, що його автівку занесло на повороті, а дівчина - спровокувала його.