В Коломиї пішов з життя відомий бізнесмен


Сьогодні, 3 червня в Коломиї покінчив з життям бізнесмен Тарас Мар'янський.

Про це в мережі повідомив місцевий журналіст Євген Гапич.

"Чергове самогубство в Коломиї: застрелився бізнесмен Тарас Мар'янський. У 2014 він також балотувався до ВР", - написав Гапич.

Інформацію про смерть Тараса Мар'янського кореспондентці Бліц-Інфо підтвердив начальник коломийської поліції Остап Білейчук.

"Такий випадок зареєстровано. Подія трапилася сьогодні близько 11 години в домі матері загиблого. На місці працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує, чи це було самогубство чи ні", - прокоментував поліцейський.

Більше інформації в поліції пообіцяли повідомити згодом.

Варто зауважити, що в коментарях до допису Євгена Гапича коломияни почали сумніватися у версії самогубства, пригадавши смерть подружжя меценатів Петрівих.

Нагадаємо, на початку минулого тижня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в будинку. Під час ліквідації загорання виявили тіла двох людей з вогнепальними пораненнями. Пізніше поліція повідомила, що йдеться про подружжя відомих меценатів Петрівих. В поліції повідомили, що чоловік застрелив дружину, а потім підпалив кімнату і сам звів рахунки з життям. Втім рідні і знайомі у версію слідства не вірять.

Тарас Мар’янський – президент ЗАТ БК «Столиця», був членом Народного Руху України за єдність. На виборах 2014 року як самовисуванець балотувався у 88-му виборчому окрузі (центр – Коломия). Працював помічником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України в Київській області. Згідно даних платформи Youcontrol був засновником або керівником кількох компаній: ПП БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ СТОЛИЦЯ-ЗАКАРПАТТЯ, ТОВ ІНФРАТОН,ДТ МГД-ТРАСТ та ТВФ НАДІЯ КОЛОМИЇ.