Відома франківка записала саундтрек до фільму "Віддана" із солісткою The Hardkiss


Співачка з Івано-Франківська Тіна Кароль і солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна записали дуетну пісню, яка стала головним саундтреком до фільму "Віддана".

Про це Кароль повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Нагадаємо, «Віддана» – кіноверсія бестселера Софії Андрухович «Фелікс Австрія», дія роману якого розгортається у Станіславові (нинішньому Івано-Франківську) кінця ХІХ – початку ХХ століття. У центрі сюжету – служниця Стефанія та панянка Аделя.

Історія починається в Станіславові у 1868 році. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня.

Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги, чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери… Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?

Прем’єра фільму запланована на 16 січня 2020 року.

До теми: За мотивами фільму "Віддана" вийде кулінарний записник​

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!