Вітрина промокодів БК 1хбет: що це таке і як воно працює


Популярна серед гравців букмекерська контора пропонує промокоди 1хбет за: реєстрацію аккаунта, проходження первинної верифікації; свято, участь в бонусних іграх.

Вітрина промокодів букмекерської компанії 1хбет

Промокод - це секретна комбінація створена для «активізації» клієнтів. Букмекерська контора пропонує промокод 1хbet за: реєстрацію аккаунта, проходження первинної верифікації; свято (на день народження в особистий кабінет прилітає повідомлення з кодом від БК); участь в бонусних іграх. 

Букмекерська контора пропонує 2 варіанти кодів:   

  • отримані безкоштовно (які використовуються при реєстрації);
  • взяті в розділі «Вітрина» (в меню клієнт змінює накопичені бонусні бали на робочі промокоди).

 Як обміняти бонусні бали на промокод 1хбет в розділі «Вітрина»:

  1. Проходимо реєстрацію на сайті букмекерської контори, авторизуємося у особистому кабінеті.

Заповнюємо розділ «Інформація про себе» і поповнюємо аккаунт через банківські картки, електронні гаманці, мобільний комерцію.

  1. Дивимося, скільки балів у нас на рахунку (відображається у верхньому центральному меню). Мінімальна кількість - 50 б. Цієї суми достатньо для покупки 1 промокоду на бонусну гру. 100 б. необхідні для замовлення безкоштовної ставки на теніс, футбол, баскетбол, волейбол в БК.
  2. Вибираємо в вітрині потрібну ставку і натискаємо на розділ «Згенерувати код» ( «Отримати гру», «Отримати ставку»). Букмекерська контора автоматично видає поєднання букв і цифр, які дарують безкоштовну операцію.
  3. Перевіряємо промокод 1хбет на сайті (клієнту потрібно, щоб всі коди були діючі та робочі).
  4. Додаємо події і маркети в купон. Враховуйте, що вони повинні відповідати умовам бонусної програми.
  5. Вводимо секретну комбінацію в меню «1хбет промокод». Перевіряємо ще раз інформацію і натискаємо на кнопку «Зробити ставку». Букмекер приймає парі, а клієнт може заощадити гроші.

Зверніть увагу: якщо у клієнт використовує функції «Ставки в 1 клік» ( «Швидкі ставки»), то він не зможе використовувати промокод для 1xbet! Для початку відключаємо опцію, а потім додаємо результати в купон. За ординарій (одиночний парі) коефіцієнт на результат повинен бути не менше 1.80.