Вистави та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, лекції або ж кінопокази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 23 до 29 квітня.

Зокрема, У вівторок, 24 квітня о 18.00 год. в театрі ім. Івана Франка відбудеться показ комедії на дві дії "За двома зайцями".

Голохвостий розпочинає полювання одразу на двох зайців. Його серце розривається між кралечкою Галечкою та грубим гаманцем Сірків. З одного боку Подолу - Проня, що страх як закохана і вже готується до весілля з "розумним та багатим франтом", а з іншого - тітка Секлита, котра нізащо вже не випустить зі своїх рук та хати "завидного нареченого" своєї доні. Ох і непереливки йому...

А вже у середу, 25 квітня о 18:00 в драмтеатру покажуть виставу "Любов до гробу".

Неймовірна жінка вміє наповнити життя чоловіка, якого кохає. Вона щедра, пристрасна. Вона віддає всю себе цілковито. Від неї нікуди не дітися. Якщо ви намагаєтеся бути терплячим, вас звинувачують у холодності. Якщо ви відмовчуєтеся у відповідь на провокації, то ви автоматично стаєте «безсердечним монстром, що зіпсував усе її життя». І боронь Боже сказати чого зайвого, тоді вже знайте - ця інформація тепер працює проти вас. Все, ви в пастці! Але, на щастя, італійський драматург Альдо Ніколаї знайшов вихід. Попереджаємо, метод негуманний, тому секретний. Після перегляду прохання не розголошувати. 

У четвер, 26 квітня о 10:30 на "Promprylad. Renovation" відбудеться семінар Ремесло-Мистецтво- Технології 2018.

Технології для виготовлення декоративних і художніх робіт.  Будуть проведені кілька майстеркласів (теорія-практика) в нових техніках . Новинки декоративних матеріалів від #tmcolorificioveneziano та #tmdecoterra для майстрів - декораторів, дизайнерів, архітекторів. Реєстрація учасників семінару за посиланням обов'язкова.

Світлина від яреми стецика.

Цього ж дня, о 19:00 в громадському ресторані Urban Space 100 говоритимуть про "Бентежний четвер: про досвід невдач".

Жодних порад про тайм-менеджмент і ефективні бізнес-моделі. Ми почуємо історії чотирьох людей, які на власних прикладах розкажуть у чому криється потенціал їх невдач. Команда TEDxIvanoFrankivsk представить декілька виступів з різних куточків світу, де також вважають, що ніхто не застрахований від помилок, головне – вчитися на них. Що невдачі стимулюють до активного пошуку можливостей для експериментів, пошуку нових рішень та інноваційних ідей.

Світлина від Urban Space 100.

У п'ятницю 27 квітня о 17:00 в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться презентація «Спільноти для сиріт з інвалідністю».

Концепція підтриманого проживання – форми влаштування людей з інвалідністю, які втратили сім’ю, що полягає, зокрема, у їхньому проживанні у невеликих групових будиночках в межах громади, з можливостями брати активну участь у громадському житті, працювати та заробляти кошти, не лише отримувати допомогу, але й допомагати іншим.

Світлина від Urban Space 100.

Цього ж дня, о 18:00 на міському стадіоні "Рух" відбудеться черговий матч чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги «Прикарпаття» - «Нива» Тернопіль.

Світлина від МФК Прикарпаття.

На завершення робочого тижня, у франківському драмтеатрі о 19:30 відбудеться прем'єра вистави "Модільяні".

Так про що ж вистава? Про абсолютного генія, справжнє кохання, безумовну жертовність і частину божевілля в кожному з нас. Головний герой вважає себе Модільяні, палата психіатричної лікарні в його уяві перетворюється то на художній зал академії мистецтв, то на апартаменти, виставкові зали й вулиці Парижу, то на богемне кафе «Ротонда» - місце зустрічей видатних митців початку ХХ століття, а самі митці – художники, поети, скульптори і драматурги – живуть лише в його уяві. Але є у виставі й персонажі зі справжнього життя – це його дружина, її батьки і лікарка, та й вони в його фантазії мають інші імена й обличчя…

Світлина від Франківський драмтеатр.

У суботу, 28 квітня о 10:30 в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться конкурс коротких ремейків на популярні фільми (або серіали) - Мутим Шведінг!

Поклич друга, сусіда, одногрупника, колегу, поштаря і визначтеся з назвою команди. Визначились - заповніть анкету. Далі  28 квітня потрібно зареєструвати фільм, який ви плануєте зашведити та підтвердити участь. Реєстрація команд обов'язкова, бо ви отримаєте додаткові завдання.  За 1 день зніміть ремейк використовуючи все, що дозволятиме ваша уява та підручні засоби.

Світлина від Кіт Шведінгера.

Цього ж дня, о 12:30 в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться тренінг для підлітків Ораторське мистецтво - B2YOU Teensю.

Харизма. Лідерство. Вміння доносити свої думки та ідеї! Бути у центрі уваги та об'єднувати навколо себе людей. Страшно? Відкриваємо велику таємницю: Всьому цьому можна навчитися, було б бажання.

Світлина від B2U - business2you - Бізнес для Тебе.