Як у Франківську святкуватимуть День захисту дітей


До Дня захисту дітей, яке святкується 1 червня в Івано-Франіквську проведуть безліч заходів.

Про це йшлось у вівторок, 28 травня на щотижневій оперативній нараді, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Заступниця начальника у справах дітей Ірина Дутчак розповіла, що заходи служби будуть для всіх дітей та заходи для тих дітей, які перебувають на обліку.

Зокрема, правовий квест «Крокуємо містом своїми правами» проведуть 4 червня о 11 годині. Для дітей, які перебувають на обліку буде свято шоколадних цукерок т а майстер-клас з витовлення круасанів. Також організують арт-забави «Малесенькі долоньки»

Директор департаменту культури Надія Загурська розповіла, що 28 травня на території дитячої музичної школи відкриють каплицю, а 31 тарвня на площі біля Княгинину відбудеться розважальна програма для дітей до відзначення Міжнародного дня захисту дітей, а о 18 на Вічевому майдані відбудеться концерт «Маленька країна дитинства».

Вже 1 червня впродовж дня у центральній частині міста, парках, скверах та вуличках буде навчальна пленерна практика учнів 1-3 класів Івано-Франківської державної дитячої художньої школи. А о 15 годині в міському парку проведуть літні розваги “Країна дитинства скликає друзів”. Опісля там же відбудеться дитяче свято «Сонце дитинства».

Фестиваль «Барви дитинства» стартують о 16.30 на Вічевому майдані.

«Запрошуємо на святкування всіх охочих. Також безліч різноманітних заходів проведуть у бібліотеках та приміських селах», - зауважила Загурська.