Якої погоди чекати цього тижня прикарпатцям


Після кількох тижнів теплої і сонячної погоди на Прикарпаття прийшов атмосферний фронт з дощами, снігом і похолоданням.

Про це інформує Бліц-Інфо з посиланням на гідрометцентр.

Зокрема в понеділок, 23 грудня протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Сильний туман. В горах можлива хуртовина при швидкості вітру 12 м/с і більше, налипання мокрого снігу. Температура повітря вдень 5-7о тепла.

Вівторок, 24 грудня також не потішить приємною погодою. Зранку до самого вечора буде хмарно і йтиме дощ. Вночі прогнозують сильний туман, який до ранку розсіється. Температура повітря 2-4о тепла вночі і 3-6о вдень.

Протягом усього дня середи, 25 грудня буде триматися хмарна погода. Вранішній дощ зі снігом поступово перейде у дощ, який ввечері зміниться мокрим снігом. Температура повітря вночі 0-2о тепла, вдень стовчики термометрів покажуть 2-5о тепла.

В четвер, 26 грудня з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, у другій половині дня - дрібний дощ, якому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. Можливе замерзання дощу на переохолодженій земній поверхні (обледеніння). Температура повітря -1 - +1о вночі і 1-4о тепла вдень.

На завершення робочого тижня в п'ятницю, 27 грудня протягом усього дня на Прикарпатті буде триматися хмарна погода. Вранці та вдень йтиме дрібний дощ зі снігом, ввечері очікується сніг. Температура повітря вночі від -2 до +1о , вдень 0 - 3о тепла.

Читайте також: У Карпатах сніг та вітер: Рятувальники радять утриматись від походів в гори

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!