Юнаку з Галича потрібна допомога, щоб знову ходити


Потребує допомоги 21-річний Назар Раць, мешканець Галицького району села Хохонів.

Так сталося, що в юнацькі роки хлопець намагається вилікуватися від важкої травми. Травма сталася 23 липня 2017 року. Внаслідок ДТП хлопець отримав травму шийного відділу хребта. Одразу відвезли в районну лікарню, де обстежили і направили в ОКЛ, по дорозі в обласну лікарню швидка потрапляє в аварію і в Назара додалися і ще тріщини С1, С2, хребців. 

На першу реабілітацію Назар їхав повністю нерухомий. Зараз прикарпатець ходить з милицями. Повністю чутливість ще не відновилась. Він мріє, що колись, як і усі юнаки зможе ще поганяти м'яча, що зможе допомагати свої стренькій мамі по господарству, а для свого молодшого братика буде справжнім, мужнім прикладом та захистом! Він вірить, що подолає цей складний період свого життя, що ще трішки і зможе, як усі ми, жити повноцінним життям.

"Назар поїхав на заплановану реабілітацію, але оплатили тільки за 13 днів... Потрібно ще, хоча б 5 днів. Будь ласка, дайте шанс юнаку стати на ноги. Кожна гривня - на вагу золота. Хто скільки може", - просять волонтери Благодійна організація "Час добра та милосердя".

Реквізити для допомоги:

5168 7573 1054 3766 Раць Тетяна Михайлівна (мама)

Тел.0978041896 Наталя ( наречена Назара )