Юних франківців запрошують на кастинг дитячої театральної майстерні


«Дитяча театральна майстерня при Франківському драмтеатрі» оголошує кастинг-набір на навчання дітей віком від 6 до 16 років.
Місія майстерні - створити простір для дитини, де вона зможе розкрити та розвинути свої таланти і здібності у співтворчості з іншими дітьми; забезпечити умови для дружби між дітьми та умови, в яких дитина навчиться успішно презентувати себе перед аудиторією; створити атмосферу, в якій дитина без страху зможе проявити себе та отримати шанс з раннього віку обрати майбутню професію.

Предмети навчальної програми:
- акторська майстерність;
- сценічна мова;
- пластика і сценічний рух;
- основи акробатики;
- постановка вистав;
- факультативи (вокал, хореографія, робота на камеру).

На заняттях майстерні діти вивчатимуть:

- техніку мовлення - на уроках акторської майстерності діти вивчатимуть принципи артикуляції, формуватимуть дикцію, навчаться красиво і правильно формулювати речення, опанують навички обирати і вживати відповідні інтонації для успішного спілкування в різних життєвих ситуаціях;
- голос – діти опанують техніки управління голосом та власними емоціями;
- тіло – діти навчаться бути емоційно розкутими перед сторонніми людьми, а також контролювати свою міміку та рухи тіла;
- особистість – в процесі формування театральних навичок, діти навчаться технікам подолання комплексів, страхів та внутрішніх затисків.

Варто зауважити, що учні майстерні матимуть пріоритет у залученні до постановок вистав репертуару Франківського драмтеатру.

Прийом заявок відбуватиметься з 16 по 28 серпня 2018 року. Для подачі заявки перейдіть, будь ласка, за посиланням і заповніть анкету.
 
Кастинг відбудеться 29 серпня о 12:00 у Франківському драмтеатрі за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності 42 (зі службового входу). 
 
Для участі у кастингу потрібно підготувати вірш, байку або уривок прозового твору. 
 
За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: +38 (050) 155 74 22.