За вихідні на дорогах Прикарпаття сталось 32 ДТП


Дорожній стан на Прикарпатті ускладнений через сніг та ожеледицю. Усім учасникам дорожнього руху поліцейські радять бути уважними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Опади не припинялися протягом вихідних і це спричинило труднощі на дорогах області. Через це зростає аварійність, пише прес-служба поліції в області.

За вихідні сталося 32 аварії (21 в суботу і 11 в неділю), причинами яких стали погодні умови і недотримання Правил дорожнього руху. На щастя, у ДТП ніхто не травмувався. До слова, за п’ятницю трапилося 23 аварії, також без потерпілих. 

Правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

Радать водіям також "перевзутися" на зимову гуму та обережно рухатися і в жодному випадку не сідайте за кермо у нетверезому стані.

Пішоходів просять бути уважними у вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору.  

Нагадаємо, раніше Бліц-Інфо писав, що прикарпатських водіїв просять не виїжджати на дороги області без особливої потреби.

До теми: В понеділок Прикарпаття знову завалить снігом

На Прикарпатті автомобілі один за одним потрапляють у снігову пастку