Земельна комісія облради


2 травня, о 10 год. в каб. 500 ОР відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.
  1. Про погодження лімітів використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань на 2019 рік.

Доповідає: Осташук Руслан Васильович – начальник обласного управління лісового та мисливського господарства

  1. Про звернення обласної ради про врегулювання питання щодо кримінальної відповідальності за незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання та збут лісу.

Доповідає: Олійник Олег Богданович – генеральний директор ОКП “Івано-Франківськоблагроліс”

  1. Про затвердження Тимчасового положення про лісову охорону на землях лісогосподарського призначення Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Олійник Олег Богданович – генеральний директор ОКП “Івано-Франківськоблагроліс”

  1. Про погодження клопотання разом з матеріалами щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок.

Доповідає: Олійник Олег Богданович – генеральний директор ОКП “Івано-Франківськоблагроліс”

  1. Про затвердження Солотвинській загальноосвітній санаторній школі-інтернату I–IIIступенів Івано-Франківської обласної ради технічних документацій із землеустрою та надання земельної ділянки у постійне користування.

Доповідає: Прокопів Анатолій Іванович – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради

Питання для розгляду постійною комісією:

  1. Про погодження календарного плану заходів на 2019 рік на виконання Регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області на 2019 рік.

Доповідає: Гурський Роман Йосипович – начальник головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області

  1. Різне: