Зніс паркан та дорожні знаки: У Косові п’яний вчитель влаштував ДТП


Сьогодні, 5 листопада близько 15 години у Косові біля районного суду мікроавтобус зніс приблизно п’ять метрів чавунної огорожі, а також дорожні і вказівні знаки.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив активіст Віталій Мацьоцький.

"Серед білого дня, біля приміщення Косівського районного суду, п'яний і неадекватний вчитель школи мистецтв Дмитро Ганцяк, на мікроавтобусі "Газель" вилетівши на тротуар зніс близько 5 метрів чавунної огорожі, та дорожні і вказівні знаки", - розповів активіст.

За словами очевидців, в салоні мікроавтобуса знаходились інші музиканти, та представники "Відділу культури національностей і релігії" при РДА.

"Цікаво, що на моє запитання де водій так з самого ранку "окультурився" він відповів: "ми грали весілє". Після дзвінка, та за відсутності вільних патрульних екіпазів, Виталий Пономаренко миттєво прибув на місце ДТП та занявся оформленням адміністративних матеріалів", - підсумував Мацьоцький.

Як  повідомили у прес-службі Нацполіції в області, керманич відмовився при двох свідках пройти тест на стан сп`яніння як на місці, так і у медзакладі. У підсумку на водія складено два адмінпротоколи за ст. 124 (ДТП) та ст. 130 (Нетверезий стан) КУпАП. Крім того, винесено постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП, бо водій не мав страхового полісу.