Дорожники розповіли про стан проїзду на дорогах Прикарпаття


Станом на 6.00 7 грудня 47 робітників працювали на проведенні протиожеледної обробки доріг державного значення області, ще 5 - перебували в черговому режимі.

Задіяно 47 одиниць техніки, 5 - у черговому режимі. Використано 114 т солі та 88 т піщано-сольової суміші, інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Як ми повідомляли, протягом минулої доби падав крижаний дощ, який при потраплянні на дорожнє покриття утворював льодяну кірку. Тож для її ліквідації здійснювалися превентивні заходи. На львівському напрямку були значні снігопади.

Проїзд дорогами державного значення забезпечений, зокрема й гірськими перевалами. Покриття проїзної частини доріг - чорне мокре, на територіальних дорогах Рогатинщини - місцями засніжене..

Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування тут.

На Буковецькому, Вишківському, Яблуницькому, Кривопільському та Яблуницькому перевалах розгорнуто мобільні пункти обігріву. Протягом дня - мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря - -3+2, на високогір’ї - 0-5 морозу.

Ситуація - під цілодобовим контролем відповідальних працівників Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Чергові диспетчери Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!