Дорожники розповіли, в якому стані автошляхи на Прикарпатті


Станом на 6.00 6 грудня 47 робітників працювали на проведенні протиожеледної обробки доріг державного значення області, ще 20 - перебували в черговому режимі.

Задіяно 37 одиниць техніки, 13 - у черговому режимі. Використано 104 т солі та 32 т піщано-сольової суміші.

"Як ми повідомляли, протягом минулої доби падав крижаний дощ, який при потраплянні на дорожнє покриття утворював льодяну кірку. Тож для її ліквідації здійснювалися превентивні заходи. Проїзд дорогами державного значення забезпечений, зокрема й гірськими перевалами. Покриття проїзної частини доріг - чорне мокре",- йдеться в дописі Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування тут.

На Буковецькому, Вишківському, Яблуницькому, Кривопільському та Яблуницькому перевалах розгорнуто мобільні пункти обігріву.

Протягом дня - невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця, ожеледь, налипання мокрого снігу. Температура повітря - -3+2, на високогір’ї - 1-6 морозу.  Ситуація - під цілодобовим контролем відповідальних працівників Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Чергові диспетчери Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28

На фото: Дорога Р-21 Долина - Хуст. Вишківський перевал.

 
 
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!