Франківців просять допомогти студентці Юлії Двірській перемогти рак


Юлія Двірська — студентка-бандуристка музичного училища ім. Січинського у Івано—Франківську. Вона красуня і розумниця. І у неї — рак.

Одного разу ми з вами вже допомогли Юлі полікуватися. Але хвороба повернулася. Про це повідомила відома франківська волонтерка Людмила Лінник.

"РЕЦИДИВ! У Юлі — альвеолярна саркома м’яких тканин. Юля пройшла весь курс хіміотерапії в Обласній дитячій лікарні, рік була на підтримуючій хімії. Зараз у Юлі пішли множинні метастази у обидві легені. Дівчинка не може лікуватися в Україні. У нас немає лікування, яке може допомогти дівчинці здолати рак. Єдиний шанс на одужання — їхати в закордонну клініку на лікування моноклональними антитілами. На даний момент Юлю готова взяти на лікування італійська клініка Centro di Riferimento Oncologico в місті Авіано, поблизу Венеції. Клініка ще не виставила остаточного рахунку на лікування. Але дуже потрібно встигнути поїхати на лікування ДО повноліття Юлі (а день народження 27 грудня). То ж щоб не втрачати дорогоцінного часу — родина починає збір коштів вже зараз. Шанси на одужання — Є! Питання лише в грошах. У Юлі є тільки мама і старенький хворий дідусь. Невелика близька родина зібрала всі сили на допомогу дівчинці. Але цього не достатньо для лікування закордоном",- каже Лінник.

Реквізити мами

Приватбанк для перерахунку в гривнях: 4149629352082887 Шиптур Галина Василівна.

4149629351644422 долари 5363542320662027 євро

Якщо у вас є запитання — будь ласка, пишіть у приват двоюрідній сестрі Юлі - Таня Стрихар.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!