Громади Прикарпаття отримають допомогу від U-LEAD у розвитку велоінфраструктури


Триває прийом заявок для відбору громад, які отримають підтримку у розвитку велоінфраструктури від Програми «U-LEAD з Європою»

Нова ініціатива від Програми «U-LEAD з Європою» включатиме обмін досвідом серед українських громад, навчальний онлайн-візит до однієї з українських громад, консультативну підтримку експерта на етапі планування вело мережі та зустріч з обміну досягненнями. Про це повідомляють в Івано-Франківському регіональному офісі U-LEAD.

У новому проєкті можуть взяти участь громади із Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Тернопільської областей.

Для участі у відборі необхідно завантажити та заповнити форму за посиланням. Заповнену форму потрібно надіслати до 18.00 24 вересня 2021 року на адресу: regops.u-lead@giz.de. В темі листа потрібно вказати «Веломережа, назва громади та область».

Учасниками програми стануть 12 територіальних громад, населення яких не перевищує 50 тис жителів. Заохочуються до участі громади, які у перспективі зможуть розробити та реалізувати спільні проєкти.

Громади-учасниці ініціативи матимуть можливість розробити власну програму розвитку веломережі. За результатами навчання, громади зможуть отримати додаткову підтримку для реалізації спільних проєктів.

Ініціатива впроваджуватиметься протягом листопада 2021 – квітня 2022 року. Усі заходи відбуватимуться виключно онлайн і є безкоштовними для учасників.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!