Медалі «За заслуги перед Прикарпаттям» отримали військовослужбовці Надвірнянщини


З нагоди 30-ї річниці з дня створення Збройних сил України заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко привітав і вручив відзнаки військовослужбовцям та ветеранам ЗСУ Надвірнянщини.

За особливу мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України Подяку голови обласної державної адміністрації вручено Володимиру Свідраку – учаснику бойових дій м. Надвірна.

Спільну відзнаку Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради – медаль «За заслуги перед Прикарпаттям» отримали військовослужбовці Андрій Дричак, Дмитро Винниченко та Василь Попадич (посмертно). Також вручені почесні відзнаки «За бойову звитягу», та «За заслуги перед Надвірнянщиною» військовослужбовцям та ветеранам Збройних сил України, представникам родин полеглих захисників, волонтерам.

Богдан Футерко спільно з головою РДА Володимиром Паськом, головою районної ради Олександром Кенізом та міським головою Надвірнянської тергромади Зіновієм Андрійовичем відвідали районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, де привітали військовослужбовців, ветеранів Збройних сил України з професійним святом і вручили відзнаки, грамоти та подяки кращим військовослужбовцям та працівникам.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!