Міська рада затвердила зміни до генерального плану села Радча


На сесію Івано-Франківської міської ради, що відбулась 26 листопада, Департаментом містобудування та архітектури було підготовлено і внесено проєкт «Про затвердження зміни до генерального плану села Радча Івано-Франківської міської територіальної громади».

Текстові та графічні матеріали містобудівної документації для села Радча були підготовлені з врахуванням результатів громадських обговорень, Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», ст. 26 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011р., №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації».

Депутати підтримали проєкт рішення про затвердження змін до генерального плану села Радча Івано-Франківської МТГ.

На офіційному сайті Департаменту містобудування та архітектури розділ «Генеральний план» змінився на «Генеральні плани МТГ». Тепер там, окрім основних містобудівних документів міста, будуть публікуватися генеральні плани сіл, що увійшли до Івано-Франківської МТГ.

Тож матеріали генерального плану села Радча зі змінами вже розміщені на сайті Департаменту. Перейти в змінений розділ можна за прямим посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!